Reviews

Ester van de Haar

Mo heeft 2 keer verrukkelijk bij ons thuis voor een gezelschap Syrisch gekookt. Zowel het 3 gangen menu voor 10 personen als het buffet voor 40 personen was verrukkelijk. Authentieke gerechten met veel smaak en heel veel liefde en aandacht klaargemaakt. En dat proef je. En Mo is ook nog gewoon een hele fijne vent. Goed georganiseerd en hij laat alles keurig achter. Ook belangrijk als iemand in je eigen huis aan het werk is. Ik kan hem iedereen aanraden!

Ans en Gerard

Mo heeft een heerlijk etentje voor ons verzorgd( 6p) in december 2019. Hij heeft een aantal zeer smaakvolle Syrische gerechten bereid. Er werd ook veel zorg besteed aan de opmaak van de diverse schotels. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ans en Gerard

Gustave Herman

“Het verjaardagsfeestje voor 10 mensen kreeg een hele mooie dimensie met de kookkunsten van Mo. Wat kan deze vriendelijke en aimabele vent koken en met zoveel passie, fantastisch.

Niet alleen de smaak van de verschillende Syrische gerechten krijgt de aandacht ook de opmaak van de verschillende schalen worden een waar kunstwerk.

Het was een schot in de roos om Mo te vragen te komen koken op mijn locatie en beveel hem zeker van harte aan.”

Tineke van Schijndel

Wij hebben bij Theater de Kersouwe al eens van je kookkunsten gebruik mogen maken. Ook ons publiek was erg enthousiast. In een mum van tijd was alles uitverkocht. Wij wensen iedereen die van jouw kookkunsten mogen proeven een smakelijk eten!😃

Chris Fods

Mohammed heeft een keer spontaan eten voor ons klaar gemaakt..
Het Syrische eten smaakte voortreffelijk..
Hij stopt al zijn energie in de voorbereiding en vol overgave gaat ie aan de slag..
Bovendien is hij een zeer aimabele en sociale man..
Kortom een heel fijne kerel..

Vriendenclub Veghel

Heel erg bedankt Mohammed voor het super lekkere eten.
Het smaakte uitermate goed en alles vers.
Kortom, n hele goede prijs kwaliteit verhouding.
Ook n geweldige service en vriendelijkheid.
Nogmaals zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt,
Gr. Vriendenclub Veghel

Marjo Bruntink

Mo heeft voor ons een heerlijke diner gemaakt en het op de camping gebracht. Een diner met hapjes en een lekker toetje. Een mooie manier om op deze manier met de Arabische keuken kennis te maken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ans

'' Mo heeft voor de 2e keer weer heerlijk gekookt voor ons en onze gasten.(10 personen) Een tafel vol heerlijke Syrische gerechten, kleurrijk, smaakvol en allemaal verse gerechten. Mo kan heerlijk koken en legt met enthousiasme aan de gasten uit wat hij gekookt heeft. Graag nodigen we Mo nog een keer uit.''

Catering Arabic
Catering Arabic
Catering Arabic
Catering Arabic
Catering Arabic
Catering Arabic